Browseradvies: gebruik Chrome op mobiel

Stelling huren?

Soms is het magazijn te klein door groei of door de gekozen indeling. Een alternatief is dan het huren van een palletstelling of magazijnstelling, waardoor uw vloeroppervlakte dubbel of zelfs vier of vijfvoudig groter wordt! Er zijn dan verschillende duidelijke redenen waarom u voor huren kunt kiezen:

 

  • De investering is groot waardoor uw liquiditeit teveel wordt aangetast
  • De termijn waarvoor u een stelling nodig hebt is kort waardoor zelf kopen niet lonend is.
  • De groeimogelijkheden van uw bedrijf zijn aanzienlijk beter, aangezien u binnen de kortst mogelijke termijn aanvullingen kunt plaatsen zonder hoge kosten

 

Dan zijn er direct een aantal redenen om voor Jalome Palletstellingverhuur te kiezen:

 

  • Wij zijn bijna de enige die zich volledig richt op de verhuur
  • Wij bieden zowel nieuw als gebruikt materiaal aan voor de verhuur van stellingen
  • Onze prijzen zijn absoluut de laagste in Nederland! (vergelijkt u maar!)
  • Onze service is uitmuntend

 

Op dat moment doet u er goed aan ons te bellen voor een oplossing die past in uw situatie!  Binnen enkele dagen heeft u de stelling in huis! Op de foto ziet u een stelling welke door ons momenteel verhuurd wordt. Schroom niet om uw wensen kenbaar te maken, alleen dan krijgt u precies wat u wil hebben!

 

  • Bijkomend voordeel is  dat wij periodieke controles uitvoeren op de verhuurde stellingen, waardoor u gegarandeerd een veilige stelling in uw magazijn heeft! Jalome levert alle denkbare stellingen, in alle soorten en maten: legbordstellingen, palletstellingen, draagarmstellingen etc., etc.


 

Bedrijf 2, in Schagen

 

Een al langer bestaand bedrijf dat actief is in seizoengebonden kerstpakketten huurt jaarlijks een hal om de drukke periode te overbruggen. Om de pakketten te handelen heeft men 100 stellingen gedurende korte tijd per jaar nodig. Deze huren ze bij stellingverhuur.nl

Bel mij:

Telefoonnr:

Naam:

E-mail:

 

De betekenis volgens Wikipedia van huren:

Huren

 Huren is het gebruik van goederen die aan een ander toebehoren in ruil voor een vergoeding. Het betaalde bedrag wordt huur genoemd.

Het bekendste object wat vaak gehuurd wordt is een huis of een bedrijfspand: veel mensen wonen of werken in een gehuurd gebouw. De voordelen van huren zijn voor de huurder onder andere het niet hoeven betalen van het grote bedrag voor de aanschaf, en dat de verhuurder zorgt voor onderhoud van het pand.

Het huren van goederen/middelen voor bedrijfsdoeleinden wordt ook vaak leasen genoemd, het verschil tussen huren en leasen heeft met de belasting te maken.


Onze gegevens

 

Telefoon: 0251 259676
Mobiel: 0655185809
E-mail: info@stellingverhuur.nl