Browseradvies: gebruik Chrome op mobiel

Wie is Jalome Palletstellingverhuur?

Jalome Stellingverhuur ontstond naar aanleiding van vragen of huren ook mogelijk was. Daar sprongen we  op in en als enige in Nederland zijn we nu geheel ingericht om u volledig van dienst te zijn.

 

Een stage in het buitenland leerde ons hoe we het serviceniveau van een grote onderneming kunnen evenaren.

 

Het blijkt dat huren een aantal voordelen voor de gebruiker meebrengt waar normaal niet zoveel over wordt nagedacht. Deze voordelen vertalen zich in belastingvoordeel, liquiditeit, vooral in deze tijd van krimpende budgetten, grotere flexibiliteit en gewenst maatwerk.

 

Elk half jaar komen we langs om even een check op de verhuurde stellingen te doen. Dit bevordert de veiligheid  voor uw personeel en de levensduur van huurstellingen.

 

Verhuurde stellingen voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid en stabiliteit.

 

Sale and lease back behoort ook tot de mogelijkheden!

jaap-meertens

Jaap Meertens
06-55185809

Bel mij:

Telefoonnr:

Naam:

E-mail:

 

De betekenis volgens Wikipedia van huren:

Huren

 Huren is het gebruik van goederen die aan een ander toebehoren in ruil voor een vergoeding. Het betaalde bedrag wordt huur genoemd.

Het bekendste object wat vaak gehuurd wordt is een huis of een bedrijfspand: veel mensen wonen of werken in een gehuurd gebouw. De voordelen van huren zijn voor de huurder onder andere het niet hoeven betalen van het grote bedrag voor de aanschaf, en dat de verhuurder zorgt voor onderhoud van het pand.

Het huren van goederen/middelen voor bedrijfsdoeleinden wordt ook vaak leasen genoemd, het verschil tussen huren en leasen heeft met de belasting te maken.


Onze gegevens

 

Telefoon: 0251 259676
Mobiel: 0655185809
E-mail: info@stellingverhuur.nl